dimarts, 23 de novembre del 2021

I DESPRÉS DE DINAR FEM...

 

Hola famílies, durant aquest trimestre al menjador hem estat treballant diferents temes que els hi ha agradat molt als nens i nenes.

LA TARDOR

El primer que vam començar a treballar es la estació de la tardor. Vam fer un mural en el que vam pintar un arbre y el vam decorar amb fulles que van pintar les nenes i els nens a la seva manera, i així es com va quedar.


EL LLOP

Després d’això vam començar a conèixer un animal molt proper però que te una mala fama que no li correspon, aquest animal es el llop. A traves d’uns vídeos y explicacions el vam conèixer molt millor i vam descobrir moltes coses sobre ells, com i on viuen, que mengen, d’on venen, quin tipus d’animal son y moltes altres coses que ens van fer saber que el llop no es tan dolent com el pinten.

També van pintar uns llops y els vam pegar al bosc que ells mateixos van crear, aquesta es la visió que tenen ells i elles sobre el llops y el seu habitat.

 






LES CONTEL·LACIONS

I durant aquest final de trimestre han estat coneixent unes quantes constel·lacions. A traves d’un memori i jugant amb ell hem conegut set constel·lacions: Casiopea, Orió, el carro, el drac, Andròmeda, l’ossa menor i el ca major.

També hem fet un mural amb el planeta terra y les constel·lacions al voltant i a quedat molt xulo!! 

 




I a més a més cadascun a pintat una constel·lació diferent a la seva manera, un cop pintat hem fet uns forats al costat de les estrelles i l’hem cosit amb llana blanca fent la silueta de la constel·lació corresponent. I a quedat super bé.


Durant aquest trimestre hem aprés moltíssim i ens ho hem passat super bé.

Per acabar us deixo l’enllaç d’una aplicació que hem provat a l’escola y que ens permet veure les constel·lacions amb el mòbil, es molt divertit i s’ho passaran molt be buscant-les amb vosaltres.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t11.skyviewfree&hl=es&gl=US

Apple: https://apps.apple.com/es/app/skyview-lite/id413936865

 

Esperem que us hagi agradat tot el que hem fet i que gaudiu buscant constel·lacions al cel.

Salutacions i moltes gracies!!

 

Verónica i Juanma.